25 mar. 2014

Mazăre îi instigă pe asistații social împotriva jurnaliștilor care îl întreabă de ce îi este frică de ancheta DNA! (VIDEO)


CLICK PENTRU VIDEO

Radu Mazăre a organizat o conferință de presă, în mijlocul asistaților social din cartierul Henri Coandă, în cadrul căreia s-a plâns de faptul că este cercetat de DNA pentru suma de bani investită în cartierul ”amărâților pe care i-a luat de pe stradă” și despre modul în care banii au fost cheltuiți. Întrebat fiind de un jurnalist Info Sud-Est dacă știe că ”amărâții pe care i-a luat de pe stradă” își permit, de fapt, să plătească abonamente tv+internet de trei ori mai mari decât chiriile, primarul Constanței s-a ascuns în spatele asistaților social instigându-i pe aceștia împotriva jurnalistului!

Pe de altă parte, întrebat fiind de ce, dacă totul este în regulă, totuși îi este frică de ancheta DNA, Radu Mazăre a refuzat să răspundă, lăsând să se înțeleagă că nu a auzit întrebarea, deși aceasta a fost adresată în două rânduri. Puteți viziona secvențele în filmulețul atașat, la minutele 0:03, 2:55 și 3:08. Lăsăm la latitudinea dumneavoastră să apreciați atitudinea primarului Constanței când trebuie să răspundă unor întrebări incomode! 


CONSTANȚA NECUNOSCUTĂ: CĂLĂTORIE PRIN ȚARA ASISTAȚILORFața nevăzută a cartierului social Henri Coandă: Bătăi, mașini scumpe, droguri și abonamente TV mai mari decât chiria