5 mar. 2014

Alți 19 tineri din Cumpăna s-au mutat în noile locuinte ANL     Luni, 3 martie a.c., a fost o zi specială pentru 19 tineri din localitatea constănțeană Cumpăna. A fost ziua în care acestora le-au fost înmânate cheile noilor case ale căror chiriași au devenit.
     Primăria Cumpăna, reprezentată prin edilul Mariana Gâju, a derulat un proiect comun cu Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) în vederea construirii de garsoniere și apartamente destinate tinerilor fără proprietăți. Începutul lunii martie a adus cu sine inaugurarea a încă 19 astfel de locuințe, din totalul celor 64, atât cât cuprinde proiectul inițial.
     La ora 11, în Casa de Cultură din comuna constănțeană Cumpăna, într-un cadru festiv, mult doritele chei au ajuns la primii 19 norocoși. Aceștia s-au arătat extrem de fericiți, încântați și recunoscători față de șansa care li s-a ivit. La eveniment, alături de primarul Mariana Gâju și de alți reprezentanți din administrația publică locală și județeană, a participat și Dumitru Nancu, director general al Agenției Naționale pentru Locuințe.
     La momentul festiv, deosebit de important pentru administrația publică locală din comuna Cumpăna, dar și pentru beneficiarii acestor locuințe, au participat și familiile celor 19 tineri, dar și oameni simpli din localitate, care au venit să se bucure alături de consătenii lor.

Andreea Pavel
andreea.pavel@info-sud-est.ro