27 ian. 2014

Un senator constănțean a primit NUP într-un dosar deschis de Nicușor Constantinescu     Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a decis neînceperea urmăririi penale faţă de senatorul Christian Gigi Chiru într-un dosar deschis în urma unei plângeri formulate de Nicuşor Constantinescu.
Peşedintele Consiliului Judeţean Constanţa îl acuzase pe senatorul Chiru, pe vremea când acesta conducea Inspectoratul Teritorial de Construcţii Sud-Est, de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor şi fals intelectual. Însă, Cristina Mastacan, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa a demontat acuzaţia lui Constantinescu dispunând neînceperea urmăririi penale deoarece nu sunt întrunite elementele constitutive sub aspectul laturii obiective.
     „În timp ce Mazăre şi Constantinescu se victimizează spunând că sunt ţintele unor poliţii politice închipuite, iată că tocmai ei sunt autorii unor plângeri fără temei, îşi atacă fără scrupule adversarii, iar Justiţia demonstrează că nu au dreptate. Este metoda lor de a-şi elimina adversarii, este calea prin care încearcă să intimideze, dar nu reuşesc în toate cazurile. Pot să vă spun că nu este singurul dosar pe care gruparea PSD Constanţa mi l-a fabricat, însă ştiu că toate se vor închide la fel ca şi acesta. Nu pot decât să mă bucur că Justiţia din România îşi mai dovedeşte o dată corectitudinea şi libertatea”, a declarat senatorul Christian Gigi Chiru, preşedintele Organizaţiei Judeţene Constanţa a Partidului Democrat Liberal.