26 ian. 2014

Adio, trafic infernal pe timpul verii! Drumul Constanța-Năvodari va fi extins


     Un nou proiect de anvergură pentru orașul Năvodari va începe săptămâna aceasta. Reabilitarea și lărgirea drumului dintre Năvodari și Constanța va avea un impact major atât pentru dezvoltarea orașului cât și pentru confortul locuitorilor. Primarul Nicolae Matei este și managerul acestui proiect, iar împreună cu viceprimarul Constanței, Decebal Făgădău, au organizat o ședință de lucru care să pună la masă atât constructorul, cât și reprezen-tanții furnizorilor de utilități.
     Ordinul de începere a lucrărilor a fost emis, iar primarul Nicolae Matei dorește ca prin noul proiect de drum Năvodari-Constanța, orașul pe care-l administrează să devină o localitate de o  mare importanță pe axa rutieră națională.
     Viceprimarul Constanței, Decebal Făgădău, a dorit să sublinieze importanța națională a acestui proiect. În același timp, prin crearea culoarului rutier, turismul de nord trebuie să dețină supremația destinațiilor turistice.
Din punct de vedere procedural, proiectul s-a realizat cu foarte mare greutate, însă experiența specialiștilor din cadrul primăriilor Năvodari și Constanța a compensat birocrația existentă, astfel că a fost dusă la bun sfârșit documentația necesară implementării proiectului.
     În ceea ce privește termenul de finalizare, constructorul dă asigurări că drumul va fi gata în mai puțin de 18 luni.
     Proiectul de lărgire a drumului Constanța-Năvodari este primul implementat cu success în acest an și dă startul unei noi dezvoltări a orașului.

Cristian Andrei Leonte
cristian.leonte@info-sud-est.ro