10 dec. 2013

Iată ce le urează primarul Caraman locuitorilor din Babadag!


     Cu ocazia apropierii sărbătorilor de iarnă, primarul orașului Babadag, Georgian Caraman, a trimis o scrisoare publică către locuitorii orașului pe care îl administrează:

     „Dragi prieteni, apropierea Sfintelor Sărbători ale Crăciunului și a Anului Nou îmi oferă prilejul plăcut de a vă transmite, din partea mea și a echipei Consiliului Local, cele mai bune gânduri și urări de sănătate, fericire, pace și belșug!
     Am bifat pe răbojul vieții un an, 2013, cu totul deosebit pentru noi toți, locuitorii acestui oraș. După foarte mult timp se simte că se schimbă ceva, că se întâmplă ceva, normal până la urmă, în administrarea și rezolvarea problemelor ce țin de localitatea noastră. Nu e momentul să intru în amănunte, cele făcute prin oraș au fost de fiecare dată prezentate și mediatizate, informațiile au ajuns rapid la dumneavoastră, ați fost ținuți la curent cu certitudinea că vrem, putem și facem treabă în interesul comunității. Doar faptul că, iată, primele 5 străzi au fost deja finalizate în acest an și că urmează ca încă 9 să-și schimbe înfățișarea în 2014, denotă interesul nostru, al meu personal, ca orașul să revină la renumele de ,,Sinaia Dobrogei” de altădată! Știu și cred că știți și dumneavoastră, ne confruntăm cu o criză economico-financiară prelungită, că banii pe care îi avem trebuie să-i cheltuim cu deosebită grijă și maximă eficiență, în mod special ca și cofinanțare la proiectele pe care le avem deja aprobate. Și sunt asemenea proiecte, las timpul să vă aducă realizarea acestora ca și surprize plăcute, de viitor!
     Așa cum spuneam, apropierea sărbătorilor de iarnă ne oferă tuturor ocazia de a simți și oferi iubire. Ca și anul trecut, pentru cei mai mici dintre noi, sau pentru cei mai săraci am considerat că trebuie să le aducem un strop de bucurie. Am vorbit deja cu Moș Crăciun și vom ajunge la fiecare, acolo unde există credință. Alături de toate acestea nu-mi mai rămâne decât să adaug, din inimă, un sincer La mulți ani!

Cu drag, 
Georgian Caraman“