4 nov. 2013

Premierul Rusiei, fan înfocat al trupei „Scorpions“!     Cei de la Scorpions au fani de toate categoriile și vârstele - lucru știut, ce-i drept. Dar ce nu știe multă lume este că până și cei mai importanți oameni ai planetei îi plac pe nemți și le ascultă muzica. În urmă cu câteva săptămâni cei de la Scorpions au susținut un concert la Sochi în Rusia, la care a fost prezent nimeni altul decât fostul președinte al Rusiei și actualul prim-ministru - Dmitri Medvedev!
     Nu este pentru prima dată când premierul rus merge la un concert de-al celor de la Scorpions, acesta făcând un obicei din a-și susține preferații, el însuși declarându-se admirator al trupei Scorpions. Medvedev este fan al muzicii rock și merge constant la concertele trupei Scorpions! Așa se face că Medvedev a putut fi văzut la multe dintre concertele trupei Sorpions, cel mai recent fiind cel de la Sochi, de la sfârșitul lunii trecute.
     După concertul de la Sochi, premierul s-a întâlnit, a discutat și s-a fotografiat cu preferații săi. Nemții au fructificat aceste momente și au postat o poză pe Facebook, aceasta strângând în numai câteva zile aproximativ 30.000 de like-uri.
     Concertul de la Sochi a avut loc la Olympic Park și a făcut parte din Rock ‘n Roll Forever Tour 2013, turneu care va trece și prin România, în luna decembrie! Nemții vor concerta la Romexpo București - Pavilionul Central, pe 14 decembrie!
     Pentru concertul de la București, biletele pot fi găsite la: Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul și Eminescu, magazinele Flanco, Muzica și Diverta, Sala Palatului, Palatul Național al Copiilor și magazinul BiletFan - Stația de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orașe ale țării se găsește aici. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro sau MYTICKET.ro!

Prețurile biletelor sunt următoarele: 
SUPER VIP: 400 lei  - bilet cu loc la tribuna centrală
VIP: 325 lei  - bilet cu loc la tribuna laterală
GOLDEN CIRCLE: 250 lei  
NORMAL CIRCLE: 150 lei  

Concertul „SCORPIONS” va avea loc pe 14 Decembrie 2013 la Pavilionul Central din Romexpo și este un eveniment organizat de Project Events.