11 nov. 2013

Înaintea concertului de la București, José Carreras lansează un nou album!


     Acum câteva zile a fost făcut anunțul oficial: pe data de 6 decembrie, la o zi după ziua de naștere a marelui tenor și înainte cu 9 zile de concertul de la București, José Carreras lansează un nou album! Noul material discografic al celebrului tenor se numește „25 - Meraviglioso” și face referire la recuperarea tenorului din cumplita boală de care a suferit - leucemia, la revenirea sa de acum 25 de ani și la toate momentele extraordinare, concertele memorabile și recitalurile care au urmat anului 1988, printre care și cel de la Arcul De Triumf din Barcelona,  precum și cel de la Opera de Stat din Viena.
     Acest nou album va fi disponibil pentru cumpărători începând cu data de 6 decembrie, la doar o zi după cea de-a 67 aniversare a tenorului catalan! Albumul a fost produs de Christian Kolonovits, compozitorul operei „El Juez” („Los Niños Perdidos”) și conține bucăți mu-zicale clasice precum „Adoro”, „La Strada”, „Meraviglioso” și colaborări cu artiști precum José Feliciano, Lang Lang, Richard Galiano, Alison Balsom și David Garrett.
     Fanii celebrului tenor au ocazia să îl asculte live pe artist pe data de 15 decembrie, la Pavili-onul Central de la Romexpo București! Acesta îi va încânta cu piese precum „White Christmas”, „O Holy Night”, „Let It Snow” și multe altele... Anul acesta José Carreras va fi acompaniat de Orchestra Națională Radio condusă de David Gimenez și de Corul Radio.

     Pentru Gala de Crăciun din 15 decembrie toate locurile vor fi pe scaune. Prețurile biletelor sunt următoarele: 650 lei (categoria VIP), 500 lei (categoria 1), 400 lei (categoria 2), 300 lei (categoria 3), 250 lei (categoria 4), 200 lei (ca-tegoria 5), 150 lei (categoria 6 - vizibilitate redusă) 
     Biletele pot fi achiziționate din următoarele locații: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Sala Palatului, Librăriile Adevărul și Eminescu, Magazinele Flanco, Muzica, Palatul Național al Copiilor, Ma-gazinul Biletfan - stația de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro și MyTicket.ro. 
     Concertul „JOSÉ CARRERAS Live la București” va avea loc pe 15 Decembrie 2013 la București - Romexpo (Pavili-onul Central) și este un eveniment organizat de Project Events.