21 nov. 2013

De ce nu vorbește Demis Roussos cu nimeni înainte de concerte?     Cu ocazia concertului de Crăciun de la București, celebrul Demis Roussos a acordat un interviu unei publicații românești. A povestit ce-l determină să revină iar și iar în România, care este ritualul lui înainte de fiecare concert și ce mesaj are pentru fanii din România.
     Artistul ce posedă peste 100 de discuri de aur, platină și diamant a destăinuit de curând că singurul ritual de care ține cont înainte de fiecare concert este să nu vorbească. Celebrul artist a declarat că refuză să le spună oamenilor mai mult de câteva cuvinte, cu intenția de a-și proteja vocea, astfel încât totul să se desfășoare „ca la carte”. Pentru Demis Roussos capitala României reprezintă o a doua casă, unde revine de fiecare dată cu mare plăcere. „Mă atrage aici frumusețea acestei țări și căldura oamenilor” spunea artistul în interviu... După o pauză de un an, maestrul revine pe 5 decembrie 2013 pe scena Sălii Palatului pentru o reprezentație de zile mari, din care nu vor lipsi melodii precum „Silent Night”, „Ave Maria”, „White Christmas”, „Amazing Grace”... dar nici celebrele sale hituri: „Goodbye My Lve Goodbye!”, „Dinata Dinata” sau „My Friend The Wind”!

Artistul are și un mesaj pentru fanii din România: „Abia aștept să fim împreună pe 5 decembrie 2013!”

     Concertul de Crăciun al lui Demis Roussos este fără doar și poate unul dintre evenimentele mult așteptate ale anului, fapt ce se reflectă și în vânzarea biletelor. O categorie de bilete este deja epuizată, alte două categorii fiind aproape de sold-out. Cei care încă nu și-au rezervat un loc în sală mai pot găsi bilete în următoarele locații: Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul și Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Muzica și Victoria, Sala Palatului, Palatul Copiilor, Vodafone, Germanos, Oficiile Poștale semnalizate cu Bilete.ro și online pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, MYTICKET.ro, BILETE.ro și EVENTIM.ro. Prețurile biletelor sunt cuprinse între 100 de lei și 300 de lei, în funcție de zona aleasă. Biletele cele mai ieftine, cele de 50 de lei sunt sold out.
     Concertul „DEMIS ROUSSOS” va avea loc pe 5 Decembrie 2013 la Sala Palatului din București și este un eveniment organizat de Project Events.