4 nov. 2013

Concert de caritate pentru Andrei, bebelușul care nu a părăsit spitalul de când s-a născut, din cauza multiplelor probleme medicale. Orice ajutor contează!

Evenimentul a fost organizat la inițiativa unui jurnalist constănțean, cu sprijinul Casei de Cultură din Constanța 

     Andrei s-a născut, în octombrie 2012, într-o clinică privată din Constanţa, iar la cinci zile de la naştere, medicii din Bucureşti au descoperit că micuţul suferă de o boală complicată, fiind diagnosticat cu paralizie bilaterală de diafragm, insuficienţă respiratorie cronică - Traheostomie, ventilaţie mecanică prelungită, hipoxie perinatală şi retard în dezvoltarea psihomotorie. Șansa lui Andrei o reprezintă deplasarea la o clinică din străinătate, unde există aparatura necesară pentru asigurarea tratamentului. Vorbim însă de costuri ridicate, pe care familia lui Andrei nu le poate suporta.
     Andrei-Eduard are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, pentru a se putea recupera şi părăsi Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Marie Curie din Bucureşti, în care şi-a petrecut, asistat de aparate, primul an de viaţă, în condiţii greu de imaginat.
     Printre cei impresionaţi de suferinţa lui Andrei, sunt şi o serie de artişti, şi nu doar din Constanţa, care ne invită pe toţi să fim alături de ei, pentru Andrei, la concertul umanitar din data de 15 noiembrie. Evenimentul, cu scop caritabil, va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa, cu începere de la ora 19.00, iar preţul unui bilet este 25 lei. Biletele au fost puse în vânzare şi se pot procura de la Casa de Bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanţa.
     Vor concerta pentru Andrei-Eduard, Carmen Şerban, Ionuţ Galani, Stelian Arau - Makidonia, Lucian Colareza, Iulian Bratu, Sergio&Ice şi Tatiana Beleuţă. Concertul este organizat la iniţiativa reporterului cotidianului Liderul de Opinie, Mirabela Panfil, cu sprijinul Casei de Cultură Constanţa. Orice ajutor este important pentru Andrei-Eduard. De aceea, pentru cei care au posibi-litatea şi doresc să-l ajute pe Andrei, au fost deschise următoarele conturi bancare:

RO12BTRLRONCRT0200448001 - BANCA TRANSILVANIA - în RON, Titular cont: Gheorghe Camelia (mama lui Andrei-Eduard), RO59BTRLEURCRT0200448001 -BANCA TRANSILVANIA - în EURO, Titular cont: Gheorghe Camelia, SWIFT-ul bancii: BTRLRO22.

DONAŢII din străinătate se pot face şi prin gofundme (cu carte de credit, sistem PayPal): http://www.gofundme.com/4d3t54

Sursa:
Ziua de Constanța