11 nov. 2013

ACUZAȚII DURE ALE UNUI SENATOR CONSTĂNȚEAN:

„Liderii țării aplaudau frenetic un pușcăriaș eliberat condiționat!“


     Senatorul Christian Gigi Chiru, preşedintele organizaţiei judeţene Constanţa a Partidului Democrat Liberal, a făcut o declaraţie de presă referitoare la Consiliul Naţional PSD care a avut loc sâmbătă, 9.11.2013. Vă redăm în rândurile ce urmează un fragment din acuzațiile senatorului PDL la adresa liderilor PSD:
     „Sunt de părere că, atâta timp cât liderii acestei ţări aplaudă frenetic un puşcăriaş (eliberat condiţionat), PSD-ul dă un semnal clar referitor la valorile şi la morala pe care le protejează acest partid. Mai mult decât atât, PSD-ul îşi ascunde lipsa de performanţă la guvernare, ascunde taxele şi impozitele, majorarea preţului benzinei şi gazelor, victimizându-l pe Adrian Năstase, ascunzându-se în spatele unui infractor pe care îl îmbracă în haina unei victime. Dacă cineva ar fi făcut privatizări cum a făcut-o mentorul lui Ponta, ar fi fost acuzat de înaltă trădare şi în China ar fi fost împuşcat, iar în America ar fi primit pedeapsă  200 de ani de puşcărie.
     Normal ar fi ca, într-o țară cu valori europene, pe scenă, în locul lui Năstase, să se afle, aplaudați de toată lumea, oamenii cinstiţi ai acestei ţări, oamenii care muncesc şi îşi câştigă cu greu traiul pentru a-şi plăti întreţinerea, pentru a plăti studiile copiilor lor sau pentru a-şi lua medicamente, aşa cum se întâmplă în cazul bătrânilor noştri.
     Din nefericire pentru constănțeni, aceștia vor fi obligați ca, în această iarnă, să înțeleagă sloganul PSD-ului, “Dreptate până la capăt!” și să simtă, pe buzunarul lor, această “dreptate” a lui Victor Ponta, a lui Mazăre și a lui Nicușor Constantinescu.“