28 oct. 2013

DEEP PURPLE REVINE ÎN ROMÂNIA!


     Faimoasa trupă britanică revine în România pentru un show de excepție ce va avea loc pe 20 februarie 2014. Concertul va fi susținut la Sala Polivalentă, iar evenimentul este organizat de Emagic. Biletele s-au pus deja în vânzare pe www.myticket.ro. Prețurile sunt următoarele: 265 de lei (locuri pe scaun), 200 lei (golden ring – în picioare), 185, 145, 120 de lei (locuri pe scaun), 115 lei (gazon – în picioare) și 95 lei (peluză, pe scaune). În perioada următoare, biletele vor putea fi achiziționate și din rețeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu și Sala Palatului.

Holograf își așteaptă fanii tulceni la Sala Sporturilor!

     Trupa Holograf își așteaptă fanii tulceni la un concert de zile care va avea loc la Sala Sporturilor, pe 4 decembrie 2013. Începând cu ora 19:00 Holograf își va încânta admiratorii atât cu hiturile trupei cât și cu piese noi. Biletele se vând la agenţia Teatrului “Jean Bart” şi la Sala Sporturilor. Preţurile biletelor sunt următoarele: Categoria Vip -100 lei, Categoria I   -  80 lei, Categoria  II   – 60 lei.

Super spectacol Ștefan Bănică jr., la Casa de Cultură din Constanța! 

     Ştefan Bănică Jr. le dă întâlnire fanilor săi constănţeni la Casa de Cultura a Sindicatelor. Concertul va deschide turneul naţional de amploare, care se va desfăşura pe parcursul lunii noiembrie în zece dintre cele mai importante oraşe din ţară şi care va purta numele celui mai recent single semnat Ştefan Bănică Jr. – „Alerg printre stele”. Evenimentul va avea loc pe 2 noiembrie, de la ora 19.30.
     „De-abia aştept să ne vedem în luna noiembrie la concertele turneului «Alerg printre stele» şi să ne bucurăm unii de alţii. Ca de obicei, noi cântăm, iar voi faceţi atmosfera! Împreună putem crea seri de neuitat. Vă aştept cu mic, cu mare să alergăm printre stele, să fim liberi, să uităm pentru două ore de toate grijile şi să ne sărbătorim prin muzică”, declară Ştefan Bănică Jr.
     Biletele se găsesc la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor, la Agenţia de pe Bulevardul Tomis şi online pe: www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro şi www.eventim.ro. Biletele se pot achiziţiona la preţul de 100 de lei categoria VIP şi 80 lei categoria I (www.evenimente-constanta.ro).

Andreea Pavel
andreea.pavel@info-sud-est.ro