14 oct. 2013

AȘA DA PRIMAR! Se consultă cu localnicii în privința investițiilor

Constantin Hogea își întreabă tulcenii dacă vor patinoar. Ce-au răspuns 97% dintre ei?


     Primarul Constantin Hogea a lansat, pe site-ul oficial al Primăriei Tulcea, un sondaj de opinie inedit: Își întreabă tulcenii dacă vor sau nu construirea unui patinoar!
     La întrebarea „Doriţi înfiinţarea unui patinoar în municipiul Tulcea?” au răspuns (până la închiderea ediției) aproape 2000 de tulceni. 97% dintre aceștia s-au arătat încântați de inițiativa primarului și au răspuns afirmativ. Inițiativa primarului este de lăudat, având în vedere că nu mulți edili din mediul urban își consultă localnicii înainte să demareze investiții despre care nu putem spune că sunt vitale. Cei care doresc dar nu au reușit încă să își exprime opinia cu privire la această viitoare investiţie a administraţiei publice locale sunt invitaţi să acceseze site-ul primăriei www.primariatulcea.ro. Dacă va fi aprobată investiţia, patinoarul va fi realizat în zona parcului Ciuperca (aproape de plajă).
     Astfel, primarul Constantin Hogea îi lasă pe tulceni să decidă dacă un patinoar ar fi sau nu pe placul lor, evitând mai ales viitoarele comentarii ale cârcotașilor la adresa investiției: „Patinoar ne trebuia nouă”? Eh, iată că da, patinoarul era necesar, pentru că unui municipiu precum Tulcea, cochet și curat, cu toate utilitățile necesare, cu parcuri amenajate și îngrijite, chiar îi lipsește un patinoar! Mai ales că iarna este aproape, iar copiii și tinerii tulceni abia așteaptă să se distreze practicând sportul celebrului Evgeny Plushenko.

Andreea Pavel
andreea.pavel@info-sud-est.ro