23 sept. 2013

Spune adio stresului! Cursurile gratuite de Aikido îți arată calea către armonie

Oferta este valabilă în perioada 30 septembrie-30 octombrie

     În perioada 30 septembrie-30 octombrie, puteți beneficia de 10 ședințe gratuite de Aikido, desfășurate în incinta Club SNC, bulevardul Tomis nr. 96, zona Poşta Mare, astfel: câte două şedinţe pe săptămână − luni și miercuri, între orele 20:30 − 21.30. Începătorii vor beneficia de un curs introductiv de Aikido − Calea Armoniei, intensiv şi cuprinzător.Totodată, cursul satisface şi exigenţele celor ce cunosc sau practică deja Aikido, aducându-le un plus considerabil de experienţă.

Beneficii:

-creşterea încrederii în sine
-echilibru fizic şi emoțional
-corp suplu şi relaxat
-minte calmă
-tărie de caracter
-autocunoaştere şi autodisciplină
-gestionarea paşnică şi eficientă a conflictelor fizice, verbale şi emoţionale

Cui se adresează?

-adulţilor, tinerilor şi adolescenţilor, fără limită maximă de vârstă, atât bărbaţilor, cât şi femeilor
-celor ce lucrează în domenii solicitante (stresante) − manageri, vânzări, relaţii cu publicul, învăţământ etc.
-în general, tuturor celor care doresc să-şi cunoască resursele interioare infinite, pentru a le folosi în beneficiul lor şi al celorlalţi

Ce este Aikido?

-Aşa cum reiese din traducere sa − Calea Armoniei, Aikido este o metodă prin care practicantul dobândeşte o mai bună capacitate de a se armoniza (înţelege) cu sine şi cu ceilalţi.
-Aikido este o cale excelentă de a ne antrena pentru a face faţă cu calm şi relaxare, tuturor situaţiilor solicitante, stresante.
-Scopul practicării Aikido nu este de a învăţa să te lupţi cu ceilalţi, ci de a învăţa să transformi orice situaţie conflictuală (fie ea interioară sau exterioară) într-una de colaborare, armonizându-te cu tine însuţi, cu ceilalţi şi cu natura înconjurătoare.