9 sept. 2013

Moonlight Breakfast redeschide Clubul Doors!

Clubul va fi redeschis pe 14 septembrie, cu un concert de zile mari

     Septembrie este luna în care se redeschid „ușile” clubului constănțean Doors. Locația, remarcată prin evenimentele live de succes oferite publicului constănțean, începe un nou sezon în forță. Astfel, pe 14 septembrie, iubitorii de muzică live sunt așteptați la concert Moonlight Breakfast.
Moonlight Breakfast este o trupă creată din pasiune pentru artă, cu „oamenii potriviți, la momentul potrivit”. Debutul lor a fost unul atitpic, în deschiderea concertului Jamiroquai din vara anului 2011, în fața a peste 15000 de oameni.
     Se caracterizează ca fiind o trupă retro-electro, termen ales de membri pentru a-și defini stilul
muzical, născut din îmbinarea mai multor genuri: soul, jazz, dance și electro. Bazooka (tobe şi cla-rinet), Printzu (bass și chitară electrică), Aditză (chitară, keys şi sampler) și Christie (voce), formează Moonlight Breakfast, o trupă ce a revoluționat stilul muzical prin atitudine, voce și show.
     Într-un timp scurt, cei patru s-au lansat, au lansat primul album și au cucerit un public numeros, atât în țară, cât și peste hotare. Trupa este stabilită în Viena acum, dar revine în țară, ori de câte ori este solicitată. În luna  martie, la cererea fanilor constănțeni, aceasta a mai susținut un concert pe scena clubului Doors, un show caracterizat ca fiind rar întâlnit.
     Accesul la eveniment se va face începând cu ora 21:30. Biletele se găsesc la sediul clubului Doors, din strada Traian, nr68A, zilnic, între orele 18:00-23:00, la prețul de 20 de lei.