5 aug. 2013

Vezi ce au hotărât consilierii locali din Năvodari la ultima ședință!


     Oraşul Năvodari a devenit membru susţinător al Asociaţiei Fotbal Club Săgeata Năvodari. Hotărârea a fost votată de toţi consilierii locali ai oraşului Năvodari în cadrul unei şedinţe. Totodată consilierii au mai votat şi o hotărâre ce prevede acordarea de înlesniri la plata debitelor de energie termică unor persoane care dispun de o situație financiară precară. Oraşul Năvodari are majoritate covârşitoare la Clubul Săgeata Năvodari. În cadrul unei şedinde de consiliu local s-a votat în unanimitate dobândirea calităţii de membru asociat al acestui club a oraşului Năvodari.
      „Este vorba de o reaşezare a  asociaţiilor de la Săgeata Năvodari în funcţie de cofinanţare, practic, vechii asociaţi de la Săgeata Stejarul, până să vină la Năvodari, vor rămâne doar cu 25 la sută pentru tot ce au cheltuit ei până în 2010 la Năvodari. Deci pentru încă 3 ani de zile, oraşul Năvodari prin Primărie şi Termica vor deţine 75 la sută din tot ce înseamnă această asociere. Pe lângă alţi finanţatori, principalul finanţator este oraşul Năvodari şi apoi primim acele drepturi de televizare care înseamnă foarte mult pentru fotbalul românesc. E un tărâm mai dificil când e vorba de banul public”, a declarat Nicolae Matei, primarul orașului  Năvodari.
     În cadrul aceleeaşi şedinţe, consilierii au aprobat şi acordarea de înlesniri la plata impozitelor, taxelor sau a altor ve-nituri datorate bugetului local unor persoane cu o situaţie financiară precară. Totodată, aceştia au fost de acord şi cu premierea din bugetul local a profesoarei de dans modern Andreea Dima care a obţinut rezultate deosebite pe plan naţional. În plus, consilierii au acceptat să asigure cazarea şi masa fanfarei Rotary din Iaşi.

Andreea Pavel
andreea.pavel@info-sud-est.ro