5 aug. 2013

Tinerii din PNL au luat-o la fugă!

PRIMA EDIȚIE A „ZILEI SPORTULUI“, LA MIHAIL KOGĂLNICEANU

     Sâmbătă, 3 august a.c., a avut loc prima ediție a evenimentului „Ziua Sportului”, organizată în comuna constănțeană Mihail Kogălniceanu. Festivitatea a debutat cu un marș al sănătății, la ora 9:30. Evenimentul a fost presărat cu diverse competiții ce s-au desfășurat în Parcul Tineretului.
     Tinerii au jucat fotbal, tenis de picior, au făcut skandenberg și s-au întrecut la table și șah. Ziua Sportului a fost organizată de tinerii libe-rali, iar la eveniment au participat membrii ai organizațiilor de tineret PNL din localitățile Mangalia, Ovidiu, Hârșova, Techirghiol, Băneasa, Fântânele, Corbu, Nicolae Bălcescu și Năvodari. Inițiativa li-beralilor s-a bucurat de succes în rândul comunităților participante care au avut ocazia astfel să îi întâlnească și pe seniorii PNL. Primăria Mihail Kogălniceanu a sprijinit organizarea festivităților, iar primarul Ancuța Belu s-a arătat extrem de încântată de inițiativa colegilor săi de partid: „Este o bucurie pentru mine să văd că tinerii noştri au astfel de iniţiative sănătoase. Acesta este şi motivul pentru care le ofer tot sprijinul meu. Într-o eră a tehnologiei, în care mulţi tineri petrec tot mai multe ore în faţa televizorului sau a calculatorului, faptul că există încă atât de mulţi tineri dornici să facă mişcare şi sport, este de natură să mă bucure. Aceasta este prima ediţie, însă, le voi oferi tot sprijinul meu pentru a transforma competiţia de anul acesta în-tr-o tradiţie. Le urez succes tuturor participanţilor şi îi felicit pentru pasiunea lor pentru sport”, a declarat edilul pentru presa locală. La finalul concursurilor toți competitorii au primit diplome de participare. Administrația publică locală a promis că evenimentul nu este singular, ci va deveni o tradiție.

Toamna asta începe cu o petrecere de zile mari!

     Localnici din Mihail Kogălni-ceanu, pregătiți-vă de petrecere. Începutul toamnei aduce cu sine o petrecere de zile mari: Ziua Comunei. A doua ediție a evenimentului va avea loc pe 7 septembrie 2013 și se va bucura de cel puțin același succes ca prima ediție. În 2012, localnicii din comuna Mihail Kogălniceanu s-au distrat pe cinste pentru prima oară la o petrecere dedicată zilei comunei. Toată comunitatea s-a strâns la festivitatea la care au participat și greii din PNL. Ancuța Belu a fost înconjurată de prietenii săi primari, care nu au ținut cont că fac parte din partide rivale și i-au fost alături, pe scenă, fără să le pese că sunt în campanie electorală.

Andreea Pavel
andreea.pavel@info-sud-est.ro