1 iun. 2013

SĂGEATA NĂVODARI A PROMOVAT!


     După victoria de joi cu Dunărea Galați, scor 1-0, echipa din Năvodari a reușit să promoveze și să acceadă în Liga I. Uitând de lipsa banilor din sezonul trecut, sprijiniți atât financiar, cât și moral, de primarul Năvodariului, Nicolae Matei, băieții de la Săgeata au reușit să aducă bucuria în rândurile fanilor echipei, dar și în rândurile iubitorilor de fotbal din Dobrogea. Astfel, în sezonul viitor, Săgeata Năvodari va evolua în primul eșalon al fotbalului din România, suporterii dobrogeni putând vedea, din nou, live, meciuri contra marilor echipe din țară.

     Promovarea Năvodariului este cu atât mai dulce datorită faptului că fotbalul dobrogean a fost 
într-un continuu declin, de când Farul Constanța a retrogradat în eșalonul secund. „Am sperat tot timpul să promovăm. Iată că Dumnezeu ne-a ajutat și am reușit. Despre băieți nu am decât cuvinte de laudă și îi felicit pentru că, datorită lor, ne-am văzut visul cu ochii. Acum, Năvodari joacă în Liga I, din toate punctele de vedere“, ne-a declarat Nicolae Matei, primarul orașului Năvodari.
   
     Noi sperăm că stadionul Săgeții va fi plin de suporteri la toate meciurile disputate acasă și să aibă parte de susținerea fanilor, așa cum au avut-o și în acest sezon de Liga II. Felicitări băieților de la Săgeata Năvodari!

Cristian Andrei Leonte