14 iun. 2013

Învinșii continuă campania electorală! Localnicii din Mihail Kogălniceanu primesc sms-uri denigratoare la adresa primarului


     Ancuța Belu, primarul comunei constănțene, a trimis un comunicat de presă prin care ne aducea la cunoștință faptul că și la un an de zile după sfârșitul campaniei electorale are de înfruntat în continuare o opoziție dură și nejustificată din partea adversarilor politici din localitate.
     Conform spuselor edilului, aceștia trimit sms-uri anonime către localnici prin care transmit mesaje menite să dezinformeze comunitatea: „Aceste mesaje conţin informaţii care nu sunt conforme cu realitatea, adevărul putând fi uşor de verificat, întrucât legea transparenţei decizionale permite punerea la dispoziţie a documentelor justificative oricărei persoane interesate. Totodată, asocierea primarului comunei cu anumite persoane este nejustificată, la fel ca şi folosirea unor termeni duri la adresa unor cetăţeni, abordare ce a fost des folosită în ultima campanie electorală”, a declarat pentru presa locală primarul Ancuța Belu. Printre mesajele denigratoare se numără faptul că primarul ar fi cheltuit prea mulți bani pe anumite lucrări sau că defrișarea unei păduri ar fi fost făcută la inițiativa edilului.

„Au înnebunit când au văzut că îmi respect promisiunile din campania electorală”

     Primarul Ancuța Belu are și explicația pentru faptul că astfel de mesaje apar la un an de la câștigarea mandatului: „Ei nu se așteptau să îmi țin promisiunile și nu credeau că localitatea noastră poate evolua atât de mult într-un timp atât de scurt. În prezent lucrările sunt în toi la căminul cultural, la rețeaua de canalizare și la asfaltarea drumurilor. Normal că toate aceste lucruri, dar și faptul că am un dialog deschis, direct, permanent și sincer cu localnicii din Mihail Kogălniceanu i-au înnebunit și i-au determinat să recurgă la astfel de gesturi. Oricum, voi face plângere penală pentru ca autorii să fie identificați și pedepsiți, conform legii”, a conchis primarul comunei Mihail Kogălniceanu.

Andreea Pavel
andreea.pavel@info-sud-est.ro