1 iun. 2013

Doors Beach ne-a pregătit o vară incendiară: super concerte gratis, șezlonguri confortabile, cocktailuri inedite și prețuri mici!     Nu greșim dacă afirmăm că stațiunea Mamaia se află în topul preferințelor românilor atunci când vine vorba de vacanța de vară. Pentru tineri, Mamaia este locul unde își petrec fiecare weekend, după ce se încălzește vremea. Cu toate astea însă, o nișă de turiști, în creștere, este reprezentată de cei care vor să își petreacă zilele, dar mai ales nopțile, de vară pe plajă, eventual cazați în corturi, departe de vacarmul aglomeratei stațiuni, departe de cluburile zgomotoase și pline până la refuz de oameni mișcându-se pe aceleași ritmuri de minimal house, dubstep sau muzică electronică. Pentru cei care doresc să lenevească pe un șezglong răcoros, sub o umbreluță cochetă de stuf, într-o atmosferă hippie, dar elegantă în același timp, prezentăm în această ediție, Doors Beach. Locul unde e de ajuns să mergi o singură dată ca să îți dorești să revii în fiecare zi, așa cum spune și Florentina Simion, PR Doors Club. ISE: Ce aduce nou plaja de la Doors, comparativ cu oferta deja existentă? De ce ar alege publicul Doors beach și nu alt bar de pe plajă?
Florentina Simion: Doors beach aduce pe plajă atmosfera care a impus Clubul Doors ca fiind unul dintre cele mai apreciate cluburi constănțene. E de-ajuns să vii o dată, ca să știi unde te întorci. Un loc aparte, de la design la muzică și produse.

ISE: În ce privește meniul, cât de divers și tentant este acesta? Aveți oferte ce nu pot fi regăsite în alte baruri?
F.S.: Meniul Doors Beach este cât se poate de diversificat. Atenția la detalii face diferența între noi și celelalte beach baruri, cafenele sau cluburi. Clienții Doors Beach au o vară întreagă să încerce inconfundabilele noastre produse. De ce anume v-ar fi poftă acum? Un cappuccino delicios aromat, un ceai rece, un milkshake cu bounty, un fresh de pepene, un large Mojito sau o bere rece la draught? Până și cel mai pretențios client va găsi ceva pe gustul lui în lista lungă a meniului Doors Beach.

ISE: Cât de des veți găzdui concerte și care ar fi câteva nume de trupe care vor încinge atmosfera pe plaja de la Doors, vara aceasta?
F.S.: Vara va fi plină de concerte la Doors Beach. Vă spunem doar atât: în curând îi veți asculta live pe cei de la ROA și Șuie Paparude. Restul trupelor ce vor urca pe scena Doors Beach le aflați pe parcurs, cel mai sigur, de pe pagina noastră de facebook.

ISE: Există posibilități de cazare împrejur? Dar pe plajă? Se poate sta cu cortul?
F.S.: Deși este o plajă destul de retrasă, în împrejurimi există destul de multe posibilități de cazare: hoteluri, vile, campinguri.

ISE: Doors Club este recunoscut, printre altele, pentru grija pe care echipa managerială o acordă detaliilor și respectării legislației în ce privește condițiile de care trebuie să beneficieze clientul și confortul acestuia. Doors Beach va respecta, de asemenea, toate aceste lucruri?
 F.S.: Orice locație își dorește să reziste într-o lume în care zilnic apare ceva nou trebuie să fie conștientă că cel mai important este clientul, iar clientul trebuie să vadă asta. Și cum altfel, dacă nu îi oferi condițiile și confortul dorite?  Aceste aspecte nu se schimbă nici în noua noastră locație, dar cel mai bine ar fi să vedeți, să simțiți și să auziți personal. Așa că, de pe 31 mai până în septembrie, vă așteptăm zilnic la Doors Beach. Undeva la jumătatea drumului între Constanța și Năvodari faceți dreapta și ne găsiți la câțiva metri de mare. Și pentru cei care găsesc drumul mai greu, lăsăm un număr de telefon pentru indicații - 0763 66 16 22.

A consemnat Andreea Pavel