14 iun. 2013

Casimcea și Sarichioi se „războiesc“ din nou în semifinala Cupei României


     După ce Unirea Casimcea a trecut în sferturi de echipa Triumf Cerna, scor 3-1, a fost rândul celor de la Pescărușul Sarichioi să învingă Granitul Babadag, cu același scor înregistrat pe terenul din Cerna.
Astfel, Casimcea și Sarichioi se vor întâlni în semifinala competiției, rivalitatea dintre cele două echipe fiind una cunoscută în zonă.

     Primarul din Sarichioi, despre victoria împotriva Granitului Babadag: „Arbitrii și gazdele au fost împotriva noastră. Totul a fost ostil, dar noi am fost mai ostili decât ei. Îi felicit pe băieți și îi rog să fie mai
responsabili și mai serioși de acum încolo, ca să demonstrăm tuturor că suntem cea mai bună echipă din Liga a IV-a. Vrem să fim o echipă demnă de Cupa României și, de ce nu, să ajungem și mai departe. Cât despre meciul cu Casimcea, sunt sigur că vom câștiga“, ne-a declarat primarul Vitali Finoghen, la finalul meciului cu Babadag.
     Celelalte două sferturi de finală au pus față în față Razim Jurilovca-Luceafărul Slava Cercheză și Izbânda Hagilarea Mihail Kogălniceanu-Săgeata Stejaru.

Cristian Andrei Leonte
cristian.leonte@info-sud-est.ro