2 apr. 2013

„PREȘEDINTELE SĂ ÎȘI VADĂ DE TREABA LUI, LA COTROCENI, CĂ NOI NE VEDEM DE A NOASTRĂ!“Dănuț Culețu, deputat ARD, președintele OJ Forța Civică Constanța

     Întrebat fiind cum comentează declarațiile președintelui Băsescu referitoare la o nouă structură de dreapta și dacă este de părere că aceasta ar putea lua naștere alături sau prin Forța Civică, Dănuț Culețu, liderul organizației de la Constanța, ne-a declarat: 
     „Nu știu ce gândește domnul președinte, ar trebui să-l întrebați pe dumnealui. El nu a făcut altceva decât să dea curs unei discuții în cadrul căreia s-a pus accent pe faptul că e momentul ca dreapta să se coaguleze într-o formațiune puternică. Actualul președinte nu-și poate exprima voința politică, el trebuie să-și vadă de treburile lui de la Cotroceni, noi de ale noastre. E mult spus și e prematur să vorbim de o viitoare alianță, sunt multe lucruri de discutat și negociat. Cea mai proastă variantă la ora actuală ar fi suspendarea președintelui. Sunt total împotriva acestui lucru. Ar însemna falimentul României. Cât despre PDL, reprezintă colegul cu care Forța Civică lucrează. E drept că după fiecare alegeri, rămân niște răni în rândurile perdanților, dar mi-aș dori ca acestea să se dizolve rapid. Asta pentru că avem nevoie de un PDL puternic, nu fragmentat. Soluția ar fi să se discute deschis atunci când există probleme și nemulțumiri, nu să se creeze bisericuțe. Atunci când apar asemenea probleme, cum e revolta primarilor PDL, ele trebuie lămurite imediat. E foarte bine că Gigi Chiru și-a exprimat dorința să poarte o discuție cu ei. Așa trebuie procedat”. 

Andreea Pavel
andreea.pavel@info-sud-est.ro