9 dec. 2012

INTERVIU CU CONSTANTIN MIŞELĂRICU, FUNDAŞ CENTRAL LA DELTA TULCEA„Sezonul acesta sperăm să spargem ghinioanele şi să ajungem unde visăm cu toţii, în Liga1“


I.S.E.: La începutul sezonului te-ai reîntors în oraşul tău natal. Cum te simţi după un tur de campionat la Delta Tulcea? 
C.M.: După un an şi jumătate în care am fost la Oţelul Galaţi şi Săgeata Năvodari, am revenit în Tulcea. Aici mă simt bine, este echipa la care am debutat şi la care joc cu sufletul. 

I.S.E.: În perioada de pregătire, colegul vostru Henry Ihelewere s-a stins din viaţă. Cât de tare v-a afectat această pierdere tragică? 
C.M.: În primul rând, Henry era o persoană specială, cu un caracter deosebit. A fost o pierdere grea pentru noi şi îi simţim lipsa atât în viaţa de zi cu zi, cât şi pe teren. Era unul din jucătorii de bază ai echipei, un tânăr 
fotbalist cu un potenţial pe care nu a mai apucat, din păcate, să-l exploateze. Va rămâne mereu în inimile noastre. Dumnezeu să-l ierte !
   
I.S.E.: Anul trecut, Delta Tulcea a avut obiectiv promovarea în divizia A. Ce obiectiv aveţi în acest sezon, ţinând cont că sunteţi în plutonul fruntaş al clasamentului, la finalul turului?  
C.M.: Promovarea. Este obiectivul pentru care toţi muncim. Deşi de câţiva ani încoace Delta Tulcea îşi propune ca obiectiv Liga 1, sezonul acesta sperăm să spargem ghinioanele şi să ajungem unde visăm cu toţii. Mai mult ca oricând suntem convinşi că putem să realizăm acest lucru, deoarece avem un grup unit şi jucători de valoare în lot. 

I.S.E.: Chiar dacă este cunoscută situaţia financiară deloc roz de la Delta Tulcea, aţi reuşit să vă mobilizaţi si să strângeţi multe puncte în acest tur de campionat. Cum aţi reuşit să uitaţi de grijile financiare şi să vă concentraţi la joc?  
C.M.: Cum ai spus şi tu, sunt unele probleme financiare, dar care sperăm să se rezolve cât mai curând. Cu toate acestea am încercat să lăsăm grijile deoparte, să ne facem datoria pe teren şi să mulţumim publicul tulcean, prezent în număr destul de mare la fiecare meci. Avem promisiuni că situaţia financiară se va regla şi ne vom putea îndeplini obiectivul. 

I.S.E.: Meciul cu cei de la Botoşani a fost pentru tine al 100-lea în liga a 2-a. Te simţi pregătit pentru a face pasul spre primul eşalon fotbalistic ? 
C.M.: Într-adevăr, a fost un meci special pentru mine, dar care s-a încheiat din păcate cu un eşec. Cred că sunt destul de pregătit pentru a face faţă jocurilor din prima ligă. Vreau să joc în Liga 1 şi mi-aş dori să se 
întâmple acest lucru, chiar cu echipa la care sunt împrumutat acum.  

I.S.E.: Se apropie sărbătorile de iarnă. Ce îţi doreşti de la Moş Crăciun? 
C.M.: În primul rând, profit de vacanţa pe care tocmai am luat-o. Sper să fiu sănătos, să petrec sărbătorile alături de familie şi să mă refac după un tur dificil de campionat.  

A consemnat Cristian Andrei LEONTE