10 aug. 2012

Lipsa banilor ţine Casimcea în divizia „D“


Unirea Casimcea va începe sezonul viitor tot în Liga a IV-a. Lipsa banilor l-a făcut pe preşedintele clubului, Ică Valentin Dascălu, să îşi motiveze imposibilitatea de a înscrie echipa în liga a treia, printr-o adresă trimisă Federaţiei Române de Fotbal.
Deşi Unirea reuşise promovarea, câştigând meciul de baraj în faţa celor de la Energia Vulturu, iată că fotbaliştii echipei din Casimcea se văd nevoiţi să evolueze din nou în Liga a IV-a.
„Cu foarte mari regrete trebuie să anunţ că Primăria Casimcea nu poate să susţină financiar echipa de fotbal în liga a treia. Scopul nostru a fost să promovăm în „C“ şi l-am îndeplinit. Problema este însă că pentru a menţine o echipă de fotbal într-o ligă superioară este nevoie de eforturi financiare deosebite. Dat fiind faptul că nu am găsit sponsori care să ne asigure surplusul financiar necesar, suntem nevoiţi să rămânem în liga a patra. Ţin foarte mult la băieţii mei,
m-am implicat atât financiar, cât şi emoţional în acest proiect, însă, cel puţin pentru moment, ne vedem obligaţi să acceptăm realitatea, chiar dacă este una tristă. Am conştiinţa împăcată, cel puţin pentru faptul că am făcut tot ce am putut pentru a le asigura cele mai bune condiţii şi pentru a le plăti primele la timp. Trebuie să le mulţumesc şi investitorilor care
mi-au dat o mână de ajutor şi care, în general, au contribuit mult la dezvoltarea localităţii noastre. În încheiere, aş vrea să mai precizez că voi fi alături de fotbaliştii noştri ori de câte ori va fi nevoie, în limita posibilităţilor“, ne-a declarat primarul comunei Casimcea, Gheorghe Ţilincă.

Cristian Andrei LEONTE